Activiteiten in Overijssel

April is de maand waarbij alle actieve sporters weer uit hun huizen worden getrommeld. April is namelijk de maand waarbij de Marathon van Enschede wordt gelopen door jong en oud. Heel Enschede staat in april in het teken van de Marathon. Daarbij worden er diverse activiteiten georganiseerd. Jaarlijks trekt de Enschede Marathon duizenden bezoekers en deelnemers die dit evenement niet willen missen.

Outdoor activiteiten

Quadrijden bij Outdoor Havelte in Drenthe

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje bij u in de buurt? Dan bent u bij Outdoor Point aan het juiste adres! U kunt het zo gek niet bedenken of het is hier mogelijk. Van spannende tochten op quads tot ouderwets klootschieten. En wat dacht u van crossen op een elektronisch skateboard of boogschieten als Robin Hood? Andere opties zijn:

Hartstikke leuk als personeelsuitje of uitje met vrienden. Alle leuke activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, een buffet of wijnproeverij. Voor een actief uitje moet u zijn bij Outdoor Point! Kijk hier voor meer informatie.

Solex huren

Stap tijdens een familie uitje op de solex en beleef een gezellige dag in Overijssel. Verken tijdens een solextocht de prachtige wijde omgeving van Overijssel en ontdek op een ouderwetse manier de schoonheid van ons land. Een van de bedrijven waarbij u een solextocht kunt boeken is Solex Verhuur Dinkelland. Wanneer u een solex huurt bij Solex Verhuur Dinkelland bent u verzekerd van een hoop lol en nostalgie.

Golfen in Overijssel

Golf is een sport waarbij u én actief bezig bent en tegelijkertijd ontspant. Overijssel heeft veel verschillende mogelijkheden op het gebied van Golfen, van midgetgolf en swinggolf tot Golfen op een 18 holes golfbaan. Bekijk hier de mogelijkheden voor Golfen en Midgetgolf in Overijssel.

Watersport

Lekker op het water vertoeven in alle rust of met flink wat actie. Zo kunt u bijvoorbeeld met de hele familie een bootje huren in Giethoorn en lekker de hele dag varen. Kanoën is ook een van de vele activiteiten die geboekt worden in Giethoorn. Uitjes op het water worden voornamelijk in de warmere maanden gedaan. Het bedrijf dat actieve uitjes op het water in Overijssel verzorgd is Smits Paviljoen in Giethoorn. Klik hier voor meer informatie over de watersport mogelijkheden in Overijssel.

Andere actieve uitjes in Overijssel

Hierboven hebben we voor u een aantal actieve uitjes voor u uitgelicht. Natuurlijk beschikt Overijssel over nog veel meer actieve uitjes. Hieronder vindt u onder andere een aantal active uitjes waarbij u verzekerd bent van een actieve dag met de familie of met vrienden. Bekijk tevens het linker menu voor een uitgebreider overzicht in Overijssel.

Karten Bowlen
Zwembaden Paintball
Lasergame Solex huren
Skiën Golfen
Midgetgolf  
 

Veelgezocht

Contact